Kedves látogatóink!

Webáruházunk oldalán tecnikai okok miatt a rendelések leadása szünetel. Rendelési igény esetén kérjük a honlapon szereplő telfonszámon érdeklődjenek. Telefon: 06 30/304 0578

Megértésüket köszönjük! 

A terméket sikeren hozzáadta! Kosár megtekintése.

hortobágy hús webáruház

A magyar szürke marha és borjú húsa az egyik legnemesebb alapanyag, ami húsként a konyhájába kerülhet.

házhozszállítás
a hét 5 napján
A termékek kiszállítását saját gépjárművel, a legnagyobb gondossággal eljárva végezzük.
biztonságos
fizetés
A webáruházunk lehetővé teszi a kényelmes, biztonságos vásárlást.
Mindig friss termékek,
Széles választék
Választékunk felülvizsgálata folyamatos, igyekszünk a vásárlói igényeknek megfelelően alakítani.

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON

Hortobágy hús
  • Webáruházunk lehetővé teszi a kényelmes, biztonságos vásárlást, miközben olyan páratlan minőségű termékekhez is hozzájuthat, amit más, hagyományos kereskedelmi forrásokból nem lehet beszerezni. 
  • Csak kiváló minőségű húsokat kínálunk vásárlóinknak. Az ökológiai gazdálkodásból származó, bio minősítésű húsaink a legmagasabb színvonalat képviselik. 
  • Az általunk forgalmazott magyar szürke marha és borjú húsa az egyik legnemesebb alapanyag, ami húsként a konyhádba kerülhet. 
  • Díjazzuk hűségeteket. Rendszeres vásárlóink a vásárlás összegétől és időszakától függően előnyöket élvezhetnek. 
  • A megrendelt áru minden esetben higiénikus vákuumcsomagolásban és fagyasztott állapotban kerül kiszállításra. Ez garantálja, hogy a legbiztonságosabb módon, a létezhető legfrissebb hús kerüljön otthonodba. 
 

Köszönjük, hogy minket választasz!

 

 

Hortobágy hús Debrecen
Hortobágy hús Debrecen

Azért döntöttél az online hús vásárlás mellet mert valami különlegeset szeretnél felszolgálni családodnak és vendégeidnek? Például egy lédús steaket a grillhez, vagy saját kezűleg szeretnél ízletes húsételt készíteni?

akciós kínálatunkból

Hortobágy hús

Egészséges marha és borjú hús a Magyar pusztákról

Hortobágy hús

Húsválasztékunk 100%-ban Magyar!

 
Mit jelent mindez? A feldolgozott állatok húsai, magyarországi anyaállatoktól született, hazai biogazdaságokban nevelkedett, hazai vágóhidakon feldolgozott tehát magyar tulajdonú vállalkozások együttműködése eredményeként kerülnek a fogyasztók asztalára. 

Az általunk felvásárolt állomány helyi eredetét illetően a Hortobágyi Nemzeti Park és a Hajdúság területén túlmenően, partnereink között tudhatjuk, a Kiskunsági Nemzeti Park és a Fertő-Hanság Nemzeti Park biogazdaságait, valamint a Fejérmegye, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun megye egyes magán és családi gazdaságait is.

Partnereink közös tulajdonsága, a minőség mellett elkötelezett, szigorú szabálykövetés mentén működtetett és ellenőrzött, ökológiai gazdálkodás folytatása.
Hortobágy hús, szürke marha Debrecen