Kedves látogatóink!
Webáruházunk oldalán tecnikai okok miatt a rendelések leadása szünetel. Rendelési igény esetén kérjük a honlapon szereplő telfonszámon érdeklődjenek. Telefon: 06 30/304 0578
Megértésüket köszönjük!
Kategóriák
Bevásárlókosár
Kosara jelenleg üres
Elérhetőség: Válassz mennyiséget!
Ár: Válassz mennyiséget!
Recept ötlet
Tésztás zöldséges marharagu
Hozzávalók 4 fő részre:
- 1 kg csontos hús, ahol a hús a csonton marad (pl. szegy, oldalas)
- 1 közepes hagyma
- 1 babérlevél
- 2 szegfűszeg
- 1 csokor leves zöld
- 1 evőkanál fekete bors
- Só
- 500 g sárgarépa
- 750 g póréhagyma
- 200 g szarvacska tészta
- 1 csokor petrezselyem
- Bors
Mossuk meg a húst. Hámozzuk meg a hagymát, és tűzdeljük meg a babérlevéllel és szegfűszeggel. Tisztítsuk és mossuk meg a leveszöldségeket, és durván daraboljuk fel. A húst, a tűzdelt hagymát, a borsot és a sót egy nagy lábosba tesszük, és felöntjük jó 2 liter hideg vízzel.
Forraljuk fel és főzzük lefedve 2 órán át. Közben tisztítsuk meg és mossuk meg a sárgarépát és a póréhagymát, és vágjuk vastag szeletekre. Öntsük át az alaplét szitán, tegyük vissza az edénybe, és forraljuk fel. Hozzáadjuk a póréhagymát és a sárgarépát a húsleveshez, és főzzük 10-15 percig.
Tegyuk a tésztát bő forrásban lévő sós vízbe, és főzzük körülbelül 8 percig. Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk fel a petrezselymet. Válasszuk le a húst a csontról, majd vágjuk kockákra. Szűrjük le a tésztát.
Keverjük össze a húst és a tésztát, forraljuk fel újra, sóval és borssal ízesítsük. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyéb termékek