Kedves látogatóink!

Webáruházunk oldalán tecnikai okok miatt a rendelések leadása szünetel. Rendelési igény esetén kérjük a honlapon szereplő telfonszámon érdeklődjenek. Telefon: 06 30/304 0578

Megértésüket köszönjük! 

A terméket sikeren hozzáadta! Kosár megtekintése.

Telefon

H-P 8-17-ig 06 30 304 0578

E-mail

bivalyhalom@gmail.com

Termékeink

Hortobágy hús
| Termékeink | Marha oldalas

Kategóriák

Bevásárlókosár

Kosara jelenleg üres

Marha oldalas

Elérhetőség: Válassz mennyiséget!

Ár: Válassz mennyiséget!

Kosárba

Recept ötlet

Tésztás zöldséges marharagu

 

Hozzávalók 4 fő részre:

- 1 kg csontos hús, ahol a hús a csonton marad (pl. szegy, oldalas)

- 1 közepes hagyma

- 1 babérlevél

- 2 szegfűszeg

- 1 csokor leves zöld

- 1 evőkanál fekete bors

- Só

- 500 g sárgarépa

- 750 g póréhagyma

- 200 g szarvacska tészta

- 1 csokor petrezselyem

- Bors

 

Mossuk meg a húst. Hámozzuk meg a hagymát, és tűzdeljük meg a babérlevéllel és szegfűszeggel. Tisztítsuk és mossuk meg a leveszöldségeket, és durván daraboljuk fel. A húst, a tűzdelt hagymát, a borsot és a sót egy nagy lábosba tesszük, és felöntjük jó 2 liter hideg vízzel.

Forraljuk fel és főzzük lefedve 2 órán át. Közben tisztítsuk meg és mossuk meg a sárgarépát és a póréhagymát, és vágjuk vastag szeletekre. Öntsük át az alaplét szitán, tegyük vissza az edénybe, és forraljuk fel. Hozzáadjuk a póréhagymát és a sárgarépát a húsleveshez, és főzzük 10-15 percig.

Tegyuk a tésztát bő forrásban lévő sós vízbe, és főzzük körülbelül 8 percig. Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk fel a petrezselymet. Válasszuk le a húst a csontról, majd vágjuk kockákra. Szűrjük le a tésztát.

Keverjük össze a húst és a tésztát, forraljuk fel újra, sóval és borssal ízesítsük. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Egyéb termékek